ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LEONARDO

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 

 

Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών

(Technology Teachers’ Association)

Πτυχιούχοι ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ

Τ.Θ. 45015 – Τ.Κ. 13510 Αγ. Ανάργυροι Αττικής , Τηλ: 6973275324

URL: https://www.ete.gr/ , E-mail: ete@ete.gr

 

 

Αθήνα, 6/7/2009

Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Η Ε.Τ.Ε. στα πλαίσια της επιστημονικής της δράσης, θα συμμετάσχει σε δύο επιδοτούμενα προγράμματα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci με τα παρακάτω θέματα:

 

1.  Σεμινάριο Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών στο Κέντρο Εικονικών Επιχειρήσεων της Αυστρίας. (Τόπος διεξαγωγής: Αυστρία, Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-22 Νοεμβρίου 2009)

2. Η τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο σχεδιασμό και κατασκευή κτιρίων. (Τόπος διεξαγωγής: Λειψία Γερμανίας, Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής: 3 – 9 Ιανουαρίου 2010)

Τα μέλη της ETE που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα δύο παραπάνω προγράμματα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail της ένωσης ete@ete.gr μέχρι στις 10 Αυγούστου 2009 αναγράφοντας το πρόγραμμα που επιθυμούν να συμμετάσχουν, το ονοματεπώνυμό τους, την ειδικότητα, το παράρτημα της ΕΤΕ που ανήκουν, κινητό και σταθερό τηλέφωνο, το e-mail τους, τη σχολική μονάδα οργανικής τοποθέτησής τους και αυτή στην οποία υπηρετούν καθώς και το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών.

Τονίζεται ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να εξασφαλίσουν με προσωπικές τους ενέργειες κανονική ή ειδική άδεια από την υπηρεσία τους στις παραπάνω ημερομηνίες.

Για τους ενδιαφερόμενους θα υπάρξει νέα ανακοίνωση την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε και θα τους ζητηθούν περισσότερα στοιχεία γι΄ αυτό την περίοδο αυτή να παρακολουθούν την ιστοσελίδα και την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.Μουστάκας                                                 Ν. Βασαγιώργης