ete1

Πρόγραμμα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 


Αθήνα, 07 / 10 / 2012  

 

Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Η Ε.Τ.Ε. στα πλαίσια της επιστημονικής της δράσης, θα συμμετάσχει το χρονικό διάστημα 1/1/2013 – 7/1/2013 σε επιδοτούμενο πρόγραμμα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci στη Βιέννη της Αυστρίας με το παρακάτω θέμα:

Υγεία και Ασφάλεια στα Σχολικά Εργαστήρια – Οδηγίες και στάνταρς σύμφωνα με το πρότυπο OSHA.

     Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο έντυπο πληροφοριών.

Τα μέλη της ETE που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο παραπάνω πρόγραμμα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email της ένωσης: ete@ete.gr μέχρι στις 15 Οκτωβρίου 2012, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο αίτησης.

Η επιλογή των μελών που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα θα γίνει από το ΔΣ της ΕΤΕ με βασικά κριτήρια την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την ένωση μέχρι σήμερα, την ενεργό συμμετοχή τους σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ένωσης, την συνάφειά τους με το πρόγραμμα λόγω ειδικότητας ή εκπαιδευτικού αντικειμένου, καθώς επίσης και το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών. Επίσης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τα μέλη που θα συμμετάσχουν να προέρχονται από όσα το δυνατόν περισσότερα περιφερειακά τμήματα της ένωσης, έτσι ώστε να υπάρξει στη συνέχεια διάχυση των εμπειριών και των συμπερασμάτων που θα προκύψουν και στα υπόλοιπα μέλη, κάτι που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους αυτών των προγραμμάτων.

Η λήψη του αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δηλώνεται με απαντητικό e-mail εντός το πολύ τριών ημερών. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την επιλογή τους ή μη από το ΔΣ της ΕΤΕ.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.