ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται στο διαδίκτυο διάφορες «πληροφορίες» σχετικά με το σχέδιο νόμου για το Τεχνολογικό Λύκειο. Σε αυτές εμπλέκεται αδικαιολόγητα και το όνομά μου. Στηρίζονται σε ανυπόγραφο  δημοσίευμα σε ιστοσελίδα (www.vukentra.gr) , το  οποίο   διαψεύδω κατηγορηματικά, σε ότι με αφορά.

Δεν συμμετείχα, κατά το παρελθόν, ούτε συμμετέχω τώρα στην επιτροπή του Υπουργείου  Παιδείας για το Τεχνολογικό Λύκειο. Στο Υπουργείο πηγαίνω μόνο για θέματα του ΔΣ της ΕΤΕ ή της  ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Οι θέσεις μου και οι απόψεις μου έχουν διατυπωθεί εγγράφως και επωνύμως, εδώ και πολλά χρόνια, σε συνέδρια και ημερίδες έτσι ώστε και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι δεν έχω καμιά σχέση τόσο με τις υποτιθέμενες απόψεις της επιτροπής, όσο και με τα τεκταινόμενα αυτόν τον καιρό στην ΤΕΕ. Παίζεται ένα παιχνίδι, ώστε οι ευθύνες για ότι συμβεί να πέσουν στα κεφάλια άλλων από αυτούς που πραγματικά τις έχουν. 

Να είμαστε σε επιφυλακή γιατί η μάχη για την ΤΕΕ θα είναι δυσκολότερη από κάθε άλλη φορά.

Υ.Γ  Πρέπει αυτή τη φορά να τηρηθεί η δεοντολογία και να δημοσιεύσει ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας (κ. Ν.Π ) την ανακοίνωση, κάτι που δεν συνέβη κατά το παρελθόν σε παρόμοια παρέμβασή μου.

 

Γιώργος Μουστάκας