Πέμπτη, 08 Ιουνίου, 2023
 • Πανελλαδικές 2023 – Θέματα Και Απαντήσεις Από Την ΕΤΕ
  Θέματα και Απαντήσεις
 • ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΕ 2023
  Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18-05-2023 συγκροτήθηκε σε σώμα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (Ε.Τ.Ε.), όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές  της 7ης Μαΐου 2023, με την παρακάτω σύνθεση :
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ δσ
  Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 καταμετρήθηκαν στα γραφεία της ΕΤΕ, στο χώρο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, στην Αθήνα, οι ψήφοι των εκλογών της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών, Πτυχιούχων της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, που πραγματοποιήθηκαν στις 07 Μαΐου 2023, για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ
  Την Κυριακή 07/05/2023 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Αττική. Δεν ακολούθησε η συνολική καταμέτρηση των ψήφων, λόγω μη έγκαιρης παραλαβής εκλογικού υλικού από πολλά παραρτήματα (προβλήματα διανομής των ΕΛΤΑ λόγω εκλογών, μη έγκαιρης αποστολής λόγω αργίας Πρωτομαγιάς κ.λπ.).
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΕΤΕ  2023 – ΑΤΤΙΚΗ
  Οι εκλογές της ΕΤΕ στην Αττική για την ανάδειξη: Διοικητικού Συμβουλίου  Εξελεγκτικής Επιτροπής  Συνδέσμων  Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας,   Πειραιά, Ανατολίκής Αττικής και  Δυτ. Αττικής (ΠΤ Αττικής)
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ.Σ.) ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Ε.Ε.) 2023
  Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν: α) Στα κατά τόπους Παραρτήματα, από 13 Απριλίου έως και 30 Απριλίου 2023. β) Στην Αττική, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
  Την Τετάρτη 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα: ¨Το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ¨. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Κεφαλίδου, ο Γραμματέας του Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Τσούλιας, ο Πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Βασαγιώργης και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος.
 • Ανακοίνωση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (εκλογοαπολογιστικής) της Ε.Τ.Ε.
  Την Κυριακή 2Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. καλούνται τα μέλη της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (ΕΤΕ) να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ που θα πραγματοποιηθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου (ΑΣΠΑΙΤΕ) με θέματα:
 • ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ
  Για μια ακόμη φορά (6η κατά σειρά αναβολή!) η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΤΕ κατά του ΑΣΕΠ για την 2ΓΕ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για διορισμούς εκπαιδευτικών πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία (5/10/23).
 • ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ
  Με πρωτοβουλία του ΔΣ της  Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7-3-2023 τηλεδιάσκεψη με θέμα: ¨Το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ¨,  σε μια προσπάθεια
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  Η απαξίωση των αποφοίτων ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ και ΑΣΠΑΙΤΕ συνεχίζεται….. Με την 2ΓΕ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την κατάταξη διορισμού υποψηφίων εκπαιδευτικών συνεχίζεται η με κάθε τρόπο μεθοδευμένη απαξίωση των αποφοίτων του ιδρύματος. Συγκεκριμένα:
 • Εκδήλωση για τη Φυσική και την Τεχνολογία
  Η ENΩΣΗ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΦΥΣΙΚΩΝ   ΚΑΙ  Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ σε συνεργασία Με το Δημόσιο Θεματικό  Ι.Ε.Κ STEAM ΑΙΓΑΛΕΩ  Οργανώνουν ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ μαθητική εκδήλωση στις 22 και 23 Μαρτίου  2023
 • Ανακοίνωση επιλογής συμμετεχόντων σε πρόγραμμα Erasmus+ στην Πάντοβα Ιταλίας
  Το ΔΣ της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών, στη συνεδρίασή του στις 10-01-2023, προχώρησε στην  επιλογή των μελών της ένωσης που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ Δράση KA1 “Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” 
 • Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Erasmus+
  Η ΕΤΕ  στα πλαίσια του σχεδίου κινητικότητας με κωδικό αριθμό 2022-1-ΕL01-KA121-VET-000065815  για το πρόγραμμα Erasmus+, Δράση KA1 “Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης”  θα υλοποιήσει την παρακάτω  κινητικότητα: Θέμα επιμόρφωσης: “Επίλυση συγκρούσεων και ο ρόλος των εκπαιδευτικών στους μελλοντικούς παγκόσμιους πολίτες  ”
 • Δελτίο Τύπου – Συνάντηση της ΕΤΕ με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης και τον  Προϊστάμενο του τμήματος Β’ Σύνδεσης της Ε.Ε.Κ και Δ.Β.Μ με την Αγορά Εργασίας
  Μετά από αίτημα συνάντησης της ΕΤΕ με την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας και τον Πρόεδρο Κεντρικού Συμβουλίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Κ.Σ.Ε.Ε.Κ.) για το νέο πρόγραμμα σπουδών του τομέα Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού
 • Erasmus+ Ημερίδα διάχυσης προγράμματος Δρέσδη 2022
  Την Πέμπτη 08-12-2022 υλοποιήθηκε ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση διάχυσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που υλοποίησε η ΕΤΕ στην Δρέσδη της Γερμανίας από 13/11/2022 έως 19/11/2022 με τίτλο:
 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ (Robotics) – Δρέσδη 2022
  Η Ε.Τ.Ε. σας προσκαλεί στην ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ  εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τη Πέμπτη 08-12-2022
 • Δελτίου τύπου – Διάχυση Erasmus+ – Τεχνολογία

  Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 υλοποιήθηκε ανοικτή δικτυακή ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών, από τα Περιφερειακά Τμήματα της Ε.Τ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

  Θέματα της ημερίδας ήταν:

 • Ακύρωση θεατρικής Παράστασης

  ΕΠΕΙΓΟΝ

  Λόγω covid η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης « Η Χάιντι και τα βουνά» αναβλήθηκε

 • Πληροφόρηση δράσης – Θεατρική Παράσταση
  Ξεκινάμε την από κοινού παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, με το έργο «η Χάιντι και τα βουνά». Μια παράσταση για τα παιδιά και για όσους αγαπούν τα παιδιά. Είναι ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με παιδιά, εγγόνια, ανίψια κλπ.
 • Ανακοίνωση για διασυρμό συναδέλφου
  Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ της Αττικής με πρωταγωνιστές τον Διευθυντή του σχολείου και μέλους της Ένωσής μας Γ.Α. και ενός μαθητή του σχολείου, αποφασίσαμε ομόφωνα, με αυτή την επιστολή, να εκφράσουμε
 • Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης – Erasmus+ Τεχνολογία
  -Διάχυση Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ1 της Ε.Τ.Ε. -Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για το μάθημα της Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο -Ενημέρωση για τα νέα Πρόγραμμα Σπουδών των ΕΠΑ.Λ.
 • Αναρτηση Βιβλίου του κ. Δούρου στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ
  Ο απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ και συνάδελφος κ. Δούρος Παλαιολόγος με μεγάλη του χαρά μας διαθέτει την ηλεκτρονική έκδοση του παρακάτω βιβλίου
 • Πρόσκληση σε ημερίδα διάχυσης Erasmus+
  Σάββατο 22-10-2022, 18:00 στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΕ
  Το Δ.Σ. της Ενώσεως Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (Ε.Τ.Ε.) θα συνεδριάσει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στο γραφείο της ΕΤΕ (ισόγειο Φ.Ε. ΑΣΠΑΙΤΕ)  και ώρα 13:00.
 • Συνάντηση συνταξιούχων στο Βόλο
  Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, στο Βόλο, η συνάντηση των συνταξιούχων αποφοίτων της ΑΣΕΤΕΜ, στην οποία συμμετείχαν και εν ενεργεία εκπαιδευτικοί.
 • Ανακοίνωση Συγκρότησης Επιτροπής προγραμμάτων Erasmus+
  Την Δευτέρα 19-9-2022, το ΔΣ της ΕΤΕ προέβη στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν την πενταμελή επιτροπή διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΤΕ μετά από αίτηση τους με βάση την από 21-6-2022 «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Διεύρυνση – ανασυγκρότηση επιτροπής διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΤΕ».
 • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ/ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  Η Επιτροπή Συνταξιούχων της ΕΤΕ οργανώνει Συνάντηση-Συνεστίαση στον Βόλο στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μέλη της ΕΤΕ που είναι συνταξιούχοι αλλά και εν ενεργεία.

  Η συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο  1 και 2 Οκτωβρίου.

 • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ
  Η Επιτροπή Συνταξιούχων της ΕΤΕ οργανώνει Συνάντηση-Συνεστίαση στον Βόλο στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μέλη της ΕΤΕ που είναι συνταξιούχοι αλλά και εν ενεργεία.
 • Ανακοίνωση σχετικά με τις τοποθετήσεις ΔΔΕ
  Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε ότι στις τοποθετήσεις νέων Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, περιλαμβάνονται οι παρακάτω απόφοιτοι της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ: