ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις I

Μαρούσι,   18/03/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Για μια ακόμη φορά (6η κατά σειρά αναβολή!) η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΤΕ κατά του ΑΣΕΠ για την 2ΓΕ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για διορισμούς εκπαιδευτικών πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία (5/10/23).

Ως γνωστόν με τη συγκεκριμένη προκήρυξη πριμοδοτούνται (παράνομα κατά την ΕΤΕ) απόφοιτοι άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ο σκοπός των οποίων δεν είναι η παραγωγή εκπαιδευτικών) σε βάρος των πτυχιούχων της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ – ΑΣΠΑΙΤΕ, με συνέπεια αυτοί να οδηγούνται στην ανεργία ή στην άσκηση άλλων επαγγελμάτων μη σχετικών με τις σπουδές τους προς βιοπορισμό και η ΑΣΠΑΙΤΕ στην απαξίωση.

Θυμίζουμε τις προηγούμενες ημερομηνίες που η εκδίκαση πήρε αναβολή: 10/12/20, 8/4/21,  4/11/21, 9/6/22, 3/11/22 και τώρα η 23/3/2023. Επισημαίνουμε ότι κατά της προσφυγής μας έχει παρέμβει νομικά η Υπουργός Παιδείας όπως φαίνεται και στο συνημμένο έκθεμα!

Είναι προφανές ότι με την καθυστέρηση αυτή ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι διορισμοί σύμφωνα και με την νέα προκήρυξη 2ΓΕ/2023, και να ολοκληρωθεί το έγκλημα σε βάρος των μελών μας – αποφοίτων της σχολής. Η ΕΤΕ με προηγούμενη ανακοίνωσή της είχε προβεί σε ανακοίνωση – καταγγελία για τη νέα προκήρυξη και διαμαρτυρία προς το ΑΣΕΠ. Το ΑΣΕΠ απάντησε. Σας παραθέτουμε την απάντησή του για την αναγραφή του τίτλου του Πτυχίου μας στην προκήρυξη.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΤΟ ΔΣ της ΕΤΕ