Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Erasmus+ 2014 – 2020,

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 

 

Αθήνα,   19-10-2016

Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Ε.Τ.Ε. στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ 2014 – 2020, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα με τίτλο «Serious games /The new educational tool in Education and training»  που  θα υλοποιηθεί μέσω δύο ροών. Μία ροή στο Πανεπιστήμιο του Coventryτης Μεγάλης Βρετανίας από 12 – 19 Μαρτίου του 2017 και μία ροή στο Πανεπιστήμιο του Ταλλίν της Εσθονίας από 17 – 24 Απριλίου του 2017.

Η επιχορήγηση είναι μειωμένη, σε σχέση με προηγούμενα προγράμματα. Το 80% θα δοθεί πριν το ταξίδι και η αποπληρωμή του υπολοίπου 20% θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Με τα χρήματα αυτά θα πληρώσουμε τους ξένους φορείς για την οργάνωση των σεμιναρίων και τα υπόλοιπα θα διατεθούν για αεροπορικές μεταφορές, ξενοδοχεία και εσωτερικές μετακινήσεις στις χώρες υποδοχής. Τα χρήματα που θα περισσέψουν από τις προαναφερθείσες δαπάνες θα διατεθούν για την παροχή γευμάτων.

Όσοι επιλεγούν να συμμετάσχουν, από το Δ.Σ της Ε.Τ.Ε , εκτός των απαιτούμενων εγγράφων που θα υπογράψουν θα πρέπει να καταθέσουν, εντός προθεσμίας που θα οριστεί, το ποσό των  280 € για την έκδοση των εισιτηρίων, τα οποία θα τους επιστραφούν αρχές Σεπτεμβρίου 2017, όταν θα γίνει η αποπληρωμή του 20% του προγράμματος, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του και την υποβολή της προβλεπόμενης έκθεσης  από κάθε συμμετέχοντα.

Τα μέλη της E.T.E. που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποια από τις δύο ροές, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση: http://tiny.cc/ete2016  μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2017.

Η επιλογή των μελών που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. με βασικά κριτήρια την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την ένωση μέχρι σήμερα, την ενεργό συμμετοχή τους σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ένωσης, τον αριθμό συμμετοχών σε προηγούμενα προγράμματα, καθώς επίσης και το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών (τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αγγλική Γλώσσα). Επίσης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τα μέλη που θα συμμετάσχουν να προέρχονται από όσα το δυνατόν περισσότερα περιφερειακά τμήματα της ένωσης, έτσι ώστε να υπάρξει στη συνέχεια διάχυση των εμπειριών και των συμπερασμάτων που θα προκύψουν και στα υπόλοιπα μέλη, κάτι που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους αυτών των προγραμμάτων και υποχρέωση των συμμετεχόντων.

Η ανακοίνωση των μελών που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, θα πραγματοποιηθεί με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ένωσης.Για το Δ.Σ. της ΕΤΕ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

Καλτσάς Κωνσταντίνος                                                   Παπάζογλου Μιχαήλ

Ανακοίνωση σε pdf