ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

Την Τετάρτη 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα: ¨Το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ¨. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Κεφαλίδου, ο Γραμματέας του Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Τσούλιας, ο Πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Βασαγιώργης και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος.

Όλο το άρθρο

Ανακοίνωση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (εκλογοαπολογιστικής) της Ε.Τ.Ε.

Την Κυριακή 2Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. καλούνται τα μέλη της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (ΕΤΕ) να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ που θα πραγματοποιηθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου (ΑΣΠΑΙΤΕ) με θέματα:

Όλο το άρθρο

Συνάντηση Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. με τον Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ

     Την Τρίτη 14 Μάρτη 2023 μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας είχαν συνάντηση μίας και πλέον ώρας με το Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. κ.Βούτσινο Γ. με αφορμή το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί όταν μερίδα δ/ντων των Δ.Ι.Ε.Κ. δεν εφάρμοσαν τα ισχύοντα σε σχέση με την ανάθεση των εργαστηριακών μαθημάτων που γίνονται στα Ε.Κ., από τους σπουδαστές των Δ.Ι.Ε.Κ κατά το εαρινό εξάμηνο 2023Α.

Όλο το άρθρο

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Για μια ακόμη φορά (6η κατά σειρά αναβολή!) η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΤΕ κατά του ΑΣΕΠ για την 2ΓΕ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για διορισμούς εκπαιδευτικών πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία (5/10/23).

Όλο το άρθρο