ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ/ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις I

Η Επιτροπή Συνταξιούχων της ΕΤΕ οργανώνει Συνάντηση-Συνεστίαση στον Βόλο στην οποία μπορούν να συμμετέχουν μέλη της ΕΤΕ που είναι συνταξιούχοι αλλά και εν ενεργεία.

Η συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο  1 και 2 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα:

Σάββατο: 12.00 θα βρεθούμε στο μουσείο  Τσαλαπάτα. Η ΔΔΕ Μαγνησίας έχει μεριμνήσει για την είσοδό μας και την ξενάγησή μας. Εκεί μπορούμε να πιούμε και καφέ και να τα πούμε.                                                                                                                                                                   Στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι ελεύθερο μέχρι το βράδυ που θα συναντηθούμε σε τσιπουράδικο.

Κυριακή: Πήλιο. 11.00 συνάντηση στην Πορταριά, στην είσοδο του ¨μονοπατιού των Κενταύρων¨, στο δρόμο προς Μακρινίτσα . Καφέ και περπάτημα στο μονοπάτι.  Στη συνέχεια μετάβαση στην Μακρινίτσα, βόλτα και φαγητό. Η ΔΔΕ Μαγνησίας προτείνει και το Βυζαντινό μουσείο Μακρινίτσας ή το ΚΠΕ Μακρινίτσας. Φαγητό στη Μακρινίτσα.

Τέλος προγράμματος.

Μετά την ενημέρωσή μας για τη συμμετοχή σας στην συνάντηση-συνεστίαση στο Βόλο και μετά τα λιγοστά αιτήματα για κλείσιμο ξενοδοχείου, αδυνατούμε  να το κάνουμε ενιαία.  Θα σας προτείνουμε κάποια ώστε, αν το θέλετε,  να τα κλείσετε μόνοι σας ή σε συνεννόηση με κάποιους άλλους.

Κάναμε μια έρευνα στα ξενοδοχεία του Βόλου, μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των απαιτούμενων δωματίων, με πρωινό. Κριτήριο ήταν η τοποθεσία, στο κέντρο του Βόλου, και κυρίως η διαθεσιμότητα για το σύνολο των απαιτούμενων δωματίων. Μόνο ένα ξενοδοχείο κάλυψε τις απαιτήσεις μας. Υπάρχουν και άλλο, λίγο φθηνότερα, χωρίς αυτή τη στιγμή να μας δίνουν την απαιτούμενη διαθεσιμότητα.  Σας  ενημερώνουμε ότι το ξενοδοχείο αυτό είναι το VOLOS PALACE ( 24210 76501-5), το οποίο διαθέτει και parking. Φυσικά η επιλογή είναι δική σας απόφαση. Οι συναντήσεις θα γίνονται εκτός ξενοδοχείων. Φροντίστε για την κράτηση το συντομότερο δυνατόν.

Καλό είναι να μας ενημερώσετε για τον τόπο διαμονής, για την περίπτωση αναγκαίας αναζήτησης σας στο Βόλο.

Η Επιτροπή συνταξιούχων:

Ασημακοπούλου Ελένη            6937693846

Κουτσοβασίλης Κώστας          6974872999

Μουστάκας Γιώργος                6973275324