ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΡΟΥΝΗ

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 25/06/2010 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για το μέλος μας Θανάση Λερούνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο/3o ΕΠΑΛ / 1ο ΣΕΚ Αγ. Αναργύρων,     Σητείας 4 και Καζαντζάκη (Υπάρχουν χάρτες πρόσβασης στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ )………

Πρέπει όλοι να εκτυπώσετε την πρόσκληση (  υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ ) και να την αναρτήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου σας.

Ενημερώστε και προφορικά τους συναδέλφους. Θα μας βοηθούσατε πολύ, για να ρυθμιστούν κατά το καλύτερο δυνατόν λεπτομέρειες της εκδήλωσης, αν μέχρι τις 15/06/2010 μας ενημερώνατε για τον αριθμό των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν. ( Αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, μέσω των υπευθύνων της περιοχής σας, είτε μέσω του email  της ΕΤΕ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν:

ΕΚΘΕΣΗ φωτογραφίας με τα έργα των στις κοιλάδες των Καλλάσα., που χρηματοδοτήθηκαν από την HELLENIC AID-ΥΔΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΕΚΘΕΣΗ λαογραφικών- εθνολογικών αντικειμένων από την περιοχή των Καλλάσα.

ΕΚΘΕΣΗ αντιγράφων νομισμάτων των Ελλήνων ηγεμόνων της Βακτρίας και της Ινδίας, οι οποίοι βασίλεψαν στις περιοχές της κεντρικής Ασίας για τρεις αιώνες μετά το Μ. Αλέξανδρο.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό από δραστηριότητες της μη κυβερνητικής οργάνωσης και από την παράδοση της φυλής των Καλλάσα.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΕ

ΛΕΡΟΥΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.jpg

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΌ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΌ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Προβολή 1ο ΣΕΚ Αγ. Αναργύρων (Καζαντζάκη και Σητείας 4) σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους