ete1

Eπιλογή των μελών της ΕΤΕ στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

 


Αθήνα, 16 / 10 / 2012  

Ανακοίνωση ΔΣ

Έγινε σήμερα η επιλογή των μελών της ΕΤΕ που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci ,στη Βιέννη της Αυστρίας, με θέμα:

Υγεία και Ασφάλεια στα Σχολικά Εργαστήρια – Οδηγίες και στάνταρς σύμφωνα με το πρότυπο OSHA.

Η επιλογή των μελών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έγινε από το ΔΣ της ΕΤΕ με βασικά κριτήρια την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την ένωση μέχρι σήμερα, την ενεργό συμμετοχή τους σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ένωσης, την συνάφειά τους με το πρόγραμμα λόγω ειδικότητας ή εκπαιδευτικού αντικειμένου, καθώς επίσης και το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών. Επίσης καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια τα μέλη που θα συμμετάσχουν να προέρχονται από όσα το δυνατόν περισσότερα περιφερειακά τμήματα της ένωσης, έτσι ώστε να υπάρξει στη συνέχεια διάχυση των εμπειριών και των συμπερασμάτων που θα προκύψουν και στα υπόλοιπα μέλη, κάτι που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους αυτών των προγραμμάτων.

Βασικό κριτήριο επιλογής ήταν και η μη συμμετοχή σε άλλο πρόγραμμα Leonardo da Vinci, τουλάχιστον την τελευταία τριετία γιατί δεν το επιτρέπει το ΙΚΥ, το οποίο είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Οι επιλεχθέντες συνάδελφοι δεν έχουν συμμετάσχει άλλη φορά σε κινητικότητα του Ευρωπαϊκού προγράμματος Διά Βίου Μάθηση 2007 – 2013.

Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων (15) θα συμπληρωθεί από τα άτομα που ασχολούνται με την οργάνωση και διαχείριση του προγράμματος.

 

1.     ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

2.     ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3.     ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

4.     ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

5.     ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

6.     ΚΟΥΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

7.     ΚΥΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

8.     ΛΕΡΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

9.     ΛΙΑΣΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

10.   ΛΥΜΠΕΡΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

11.   ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

12.  ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

13.  ΦΕΛΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κάθε συμμετέχων θα λάβει ενημερωτικό mail με οδηγίες για το πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.