ete1

Ανακοίνωση για Ευρωπαϊκά προγράμματα Leonardo

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών

(Technology Teachers’ Association)
Πτυχιούχοι ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ

Τ.Θ. 45015 – Τ.Κ. 13510  Αγ. Ανάργυροι Αττικής , Τηλ: 6973275324

 

 Αθήνα,  20 / 1 / 2011
Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
H ανακοίνωση σε αρχείο pdf

 

Η Ε.Τ.Ε. στα πλαίσια της επιστημονικής της δράσης, θα συμμετάσχει σε δύο επιδοτούμενα προγράμματα δια βίου μάθησης Leonardo da Vinci με τα παρακάτω θέματα:

Α. Κατάρτιση εκπαιδευτικών σε ελέγχους και μετρήσεις πιστοποίησης Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων και Δικτύων (πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης: 7ος του 2011, Σλοβενία).

Β. H διδασκαλία της επιχειρηματικότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση με  καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία (πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης: 1ος του 2012, Ολλανδία).

 

Τα μέλη της ETE που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα δύο παραπάνω προγράμματα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail της ένωσης: ete@ete.gr μέχρι στις 20 Φεβρουαρίου 2011, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο.

Η επιλογή των μελών που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα θα γίνει από το ΔΣ της ΕΤΕ με βασικά κριτήρια την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την ένωση μέχρι σήμερα, την ενεργό συμμετοχή τους σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ένωσης, την συνάφειά τους με το πρόγραμμα λόγω ειδικότητας ή εκπαιδευτικού αντικειμένου, καθώς επίσης και το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών. Επίσης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τα μέλη που θα συμμετάσχουν να προέρχονται από όσα το δυνατόν περισσότερα περιφερειακά τμήματα της ένωσης, έτσι ώστε να υπάρξει στη συνέχεια διάχυση των εμπειριών και των συμπερασμάτων που θα προκύψουν και στα υπόλοιπα μέλη, κάτι που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους αυτών των προγραμμάτων.

Η λήψη του αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δηλώνεται με απαντητικό e-mail εντός το πολύ τριών ημερών. Η ανακοίνωση των μελών που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, θα πραγματοποιηθεί με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ένωσης.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.