Ανακοίνωση για τη συνεστίαση

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις I

Μαρούσι, 15/11/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                             

Η συνεστίαση της ΕΤΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/12/2023 στο εξοχικό κέντρο «Χρήστος» (Δουκίσσης Πλακεντίας 34, Χαλάνδρι) με ώρα προσέλευσης  8:30μ.μ. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με ποτά-αναψυκτικά, μουσική με dj  και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται να καταθέσουν τα χρήματα για την συνεστίαση στον λογαριασμό της ΕΤΕ στη Τράπεζα Πειραιώς  (με αριθμό ΙΒΑΝ GR66 0171 4180 0064 1812 7731 582 )  έως και στις 30/11/2023 αναγράφοντας στο πεδίο αιτιολογίας κατάθεσης της τράπεζας:

Ονοματεπώνυμο καταθέτη, αριθμό ατόμων και τη λέξη «Συνεστίαση»

Προσοχή: 

-Τα έξοδα κατάθεσης από άλλη τράπεζα βαρύνουν τον καταθέτη, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση.

-Σε περίπτωση κατάθεσης που αφορά περισσότερα από ένα άτομα, θέλουμε με email να μας γνωστοποιήσετε τα ονόματα των συμμετεχόντων που είναι απόφοιτοι της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ – ΑΣΠΑΙΤΕ.

-Τα μέλη που επιθυμούν να καθίσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι, παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι 3/12/23, με email τα ονόματά τους. Τα τραπέζια χωρίζονται κυρίως  σε 12 ή 18 ατόμων αλλά υπάρχει και δυνατότητα για μεγαλύτερα κατόπιν συνεννόησης.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι-συναδέλφισσες  που παρότρυναν συμφοιτητές τους να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής,  να τους ειδοποιήσουν εκ νέου ώστε να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους στη συνεστίαση.

(Για τις παραπάνω περιπτώσεις, όπως και για κάθε διευκρίνηση, να χρησιμοποιηθεί το προσωπικό email  της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κας  Βεστάρχη,  annavest26@yahoo.gr   )

Σας διευκρινίζουμε ότι για την οριστικοποίηση της  συμμετοχής σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητο να καταβάλετε τα χρήματα έως και 30/11/23. Προσέλευσή σας στην εκδήλωση χωρίς οριστικοποιημένη κράτηση, είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια άνευ λόγου ταλαιπωρία αφού δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, λόγω της χωρητικότητας της αίθουσας, κάτι το οποίο θα μας στενοχωρήσει πάρα πολύ. Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής από τις δυνατότητες της αίθουσας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, (προηγούνται αυτοί που δήλωσαν στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέχρι 31/10/2023, και στη συνέχεια αυτοί που συμπλήρωσαν φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μεταγενέστερα.  

Επιστροφές χρημάτων (μειωμένα σε περίπτωση εξόδων τραπέζης) θα πραγματοποιηθούν:

α. Ολόκληρο το ποσό σε όσους δεν καταστεί δυνατή η κράτηση λόγω μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων ή εφόσον υπάρξει αίτημα ακύρωσης μέχρι και στις 30/11/23.

β.  Μέρος ή ολόκληρο το ποσό (ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων στην εκδήλωση) σε κάθε άλλη περίπτωση μη συμμετοχής στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

         Για το ΔΣ της ΕΤΕ

          ΑΝΝΑ ΒΕΣΤΑΡΧΗ