ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Σημαντικά

9  ΜΑΡΤΙΟΥ  2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.

       Στο πλαίσιο των μακροχρόνιων προσπαθειών της ΕΤΕ για ένταξη της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Πανεπιστημιακό Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, απέστειλε την πρότασή της στο ΕΚΠΑ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στις 5 Μαρτίου 2021 ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), καθηγητής κ. Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (Ε.Τ.Ε.) κ. Νικόλαο Βασαγιώργη, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την πρόταση της Ε.Τ.Ε., η οποία του υπεβλήθη στις 3 Μαρτίου 2021, και αφορά την ένταξη της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ως Σχολή, στο Ε.Κ.Π.Α.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι εναρμονισμένη με τις βασικές αρχές της Πανεπιστημιακής μετεξέλιξης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ως μιας Σύγχρονης Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στις οποίες συμφώνησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην τηλεδιάσκεψη που είχαν με το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. στις 19 Ιανουαρίου 2021.

Έχουμε ενημερώσει τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε. της ΑΣΠΑΙΤΕ, ώστε να συντονιστούμε για να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Πρύτανη.

           Το ΔΣ της ΕΤΕ