Ανακοίνωση Προγραμματισμός Εκλογών  –  Επικαιροποίηση Μητρώου ενεργών μελών

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Μαρούσι, 22-04-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προγραμματισμός Εκλογών  –  Επικαιροποίηση Μητρώου ενεργών μελών

 Εγγραφές νέων μελών

Αγαπητοί Συνάδελφοι/Αγαπητές Συναδέλφισσες,

Ως προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. σας ενημερώνουμε, ότι η προγραμματισμένη για τις 8/3/2021, εκδίκαση της αιτήσεως για προσωρινή διοίκηση της ΕΤΕ ορίστηκε εκ νέου για τις 17/1/2022, λόγω αναβολής του δικαστηρίου, με διατήρηση της από 1/12/2020 προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου Αθηνών (που  ορίζει ως προσωρινή διοίκηση της Ε.Τ.Ε. την τωρινή σύνθεση).

Στις προθέσεις μας είναι να μην εξαντλήσουμε αυτό το χρονικό περιθώριο, αλλά να προβούμε το γρηγορότερο δυνατό σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ανάδειξη νέου Δ.Σ., μέσω της προβλεπόμενης από το καταστατικό διαδικασίας εκλογών. Δυστυχώς η πορεία της πανδημίας δεν μας επιτρέπει αυτό να πραγματοποιηθεί  άμεσα και δεδομένου της πίεσης που θα υπάρχει τον Ιούνιο λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων,  το προσωρινό Δ.Σ. έθεσε  ως στόχο η εκλογοαπολογιστική συνέλευση  να  πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του προσεχή Σεπτέμβρη.

Συνάδελφοι/ Συναδέλφισσες,

Προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλες τις τρέχουσες υποθέσεις. Τα θέματα της Πανεπιστημιακής μετεξέλιξης της ΑΣΠΑΙΤΕ και της εκδίκασης της προσφυγής στο ΣτΕ, (για την σε βάρος των αποφοίτων της Σχολής, παράνομη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ για τους  διορισμούς εκπαιδευτικών) αποτέλεσαν κύριες προτεραιότητές μας. Παράλληλα, αποκαταστήσαμε τη λειτουργία των τραπεζικών λογαριασμών της ένωσης και  έχουμε ήδη προχωρήσει σε πληρωμές που οφείλαμε σε συμμετέχοντες των τελευταίων προγραμμάτων Erasmus, ετοιμάζουμε προτάσεις για συμμετοχή της ΕΤΕ σε νέα ευρωπαϊκά προγράμματα, συγκροτήσαμε ομάδες εργασίας ανά ειδικότητα και θεματικές, και έχουμε ξεκινήσει μια σειρά επιμορφωτικών εκδηλώσεων προς τα μέλη μας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις προσεχείς εκλογές και καθώς μέχρι την υλοποίησή τους, ίσως απαιτηθεί να επιλεγούν από το προσωρινό Δ.Σ., μέλη της Ε.Τ.Ε. για να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ομάδες εργασίας, συνέδρια, επιμορφωτικές ημερίδες κτλ, καλούμε τα μέλη μας να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους με την Ε.Τ.Ε. (κυρίως αυτοί που δεν λαμβάνουν mail από το επίσημο mail της ΕΤΕ ή έχουν αλλάξει παράρτημα σε σχέση με αυτό που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές) και να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το έτος 2021. Τα απαιτούμενα κατά περίπτωση έντυπα και ο τραπεζικός λογαριασμός αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Ε.Τ.Ε.  http://www.ete.gr/. Την ίδια διαδικασία καλούνται να ακολουθήσουν και τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στην  E.T.E. προκειμένου να αποκτήσουν και αυτά την ιδιότητα του μέλους.

Η συνδρομή για το έτος 2021 (για παλιά και νέο-εγγραφόμενα μέλη)  ανέρχεται στο ποσό  των 10 €.

Το ύψος του χρηματικού ποσού για τις οφειλές των παλιών μελών (για τα προηγούμενα έτη 2018, 2019, 2020) θα καθοριστεί με απόφαση της επόμενης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης (Σεπτέμβριος του 2021). Η εισήγηση του προσωρινού ΔΣ θα είναι το ποσό αυτό να οριστεί συνολικά σε 10 € και για τα τρία χρόνια.

Το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.