ΕΤΕ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις I
Συντονιστές εκδήλωσης:-πληροφορίες Σωτήρης Θεοδωρόπουλος: 6978112040 Ιωάννης Φελέκης: 6976808889 Αθήνα, 20 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (Ε.Κ.)

Αγαπητές Συναδέλφισσες/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ενόψει κυοφορούμενων επικείμενων αλλαγών που θα προκύψουν στις εγκυκλίους που διέπουν τη λειτουργία των Εργαστηριακών Κέντρων, το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. συνδιοργανώνει με το περιφερειακό τμήμα της Ε.Τ.Ε. στη Κεντρική Μακεδονία, διαδικτυακή συνάντηση για τη λειτουργία των Εργαστηριακών Κέντρων, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 19.00 μ.μ. .

Σκοπός της διαδικτυακής συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η καταγραφή προτάσεων, προκειμένου να είναι σε θέση η Ε.Τ.Ε. να διαμορφώσει θέσεις και να υποβάλλει προτάσεις, όταν ανακοινωθούν οι προτεινόμενες αλλαγές για τα Εργαστηριακά Κέντρα και την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

  • Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση καλούνται λάβουν μέρος οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι που εργάζονται ως όργανα διοίκησης των Εργαστηριακών Κέντρων (Δ/ντές, Υπ/ντές, Υπ.Τομέων, Υπ. Εργαστηρίων), αλλά και απλοί καθηγητές/καθηγήτριες που εργάζονται στα εργαστήρια των Ε.Κ. .

Όσοι/Όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικτυακή συνάντηση αυτή, θα πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη της Ε.Τ.Ε. .

Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα WebEx Meetings της εταιρείας Cisco και κατά τη σύνδεσή σας θα πρέπει να δηλώσετε στoυς υπευθύνους συντονιστές της συζήτησης (στο chat):

  • το Eπίθετο και το όνομα σας,
  • τη θέση ευθύνης που κατέχετε και
  • το Ε.Κ. στο οποίο υπηρετείτε

(π.χ. Νικολαΐδης Νίκος, Δ/ντής, 1ο Ε.Κ. Α΄ Αθήνας).

Παρακαλούμε θερμά, όσοι επιθυμείτε  να συμμετέχετε στη Διαδικτυακή Συνάντηση αυτή, να αποστείλετε έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 email, στο ete@ete.gr , γράφοντας ως Θέμα email: Συμμετοχή στη Συνάντηση για τα Ε.Κ. , και ως κείμενο τα παρακάτω ατομικά στοιχεία σας: 1.Επίθετο, 2. Όνομα, 3. θέση ευθύνης, 4. Εργαστηριακό Κέντρο, 5. το παράρτημα της Ε.Τ.Ε. στο οποίο ανήκετε και 6. Το email στο οποίο επιθυμείτε να λάβετε το link της συνάντησης.

Το link για τη σύνδεση, θα σας αποσταλεί μία ημέρα πριν στο email σας.

Το ΔΣ της ΕΤΕ