ASPAITE

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΠΑΙΤΕ

Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση

ASPAITEΟλόκληρη η επιστολή σε μορφή pdf

ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ)

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21                                                       Μαρούσι    15 – 12 – 2009

 

 

 

Γραφείο Προέδρου Δ.Ε.                                     Προς:  Όλα τα μέλη της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Τηλ.: 210-2821096

Fax:  210-2823247

 

Ως Πρόεδρος της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκειά μου για την επιτυχία όλων των μέχρι τώρα εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής μας.

Τόσο η μεγάλη συμμετοχή και η ομολογούμενη από όλους επιτυχία του επιστημονικού συνεδρίου, όσο και η σεμνή τελετή του εορτασμού και των αποκαλυπτηρίων της προτομής της ιδρύτριας της σχολής Νίκης Δενδρινού-Αντωνακάκη, αλλά και η ευπρέπεια και ζεστασιά των μικρών δεξιώσεων, έδωσαν ένα θετικότατο στίγμα για την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και μια αισιοδοξία για επανάληψη ανάλογων επιστημονικών ή άλλων εκδηλώσεων από αυτή.

Απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές που δούλεψαν με αγάπη και ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα αυτό.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Επιτροπή Εορτασμού και τον Αντιπρόεδρο κ. Σ. Παλαιοκρασά, την Επιτροπή του Συνεδρίου και την Πρόεδρό της κ. Ράνια Καλούρη, το Σύλλογο Διδακτικού Προσωπικού και τον Πρόεδρό του κ. Ι. Τσακιράκι που είχαν και το βάρος της διοργάνωσης.

Οφείλω να απευθύνω συγχαρητήρια μαζί με τις θερμότερες ευχαριστίες μου στο Σύλλογο των αποφοίτων της ΣΕΛΕΤΕ και τον Πρόεδρό του κ. Γ. Μουστάκα και σε όλα εκείνα τα παλαιά μέλη της Σχολής οι οποίοι όχι μόνο διέθεσαν αρχειακό υλικό και πληροφορίες αλλά με την παρουσία τους δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στον όλο εορτασμό.

Συγχαίρω και ευχαριστώ ακόμα τους διοικητικούς υπαλλήλους, τη Γενική Γραμματέα κ. Νίκη Κυριακοπούλου, την Τεχνική Υπηρεσία και τον Προϊστάμενό της κ. Ι. Κανέλλη που σήκωσαν το βάρος των εργασιών και την πίεση του χρόνου για την ανακαίνιση των χώρων υποδοχής και διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Ευχαριστώ επίσης την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαρία Καντωνίδου και την κ. Δήμητρα Παπαποστόλου για τη συνεχή στήριξή τους σε ότι γίνεται στη Σχολή.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους σπουδαστές και τους καθηγητές που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου. Η παρουσία τους υπήρξε καταλυτική στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

 

                                                                                                                                                         Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.


                                                                                                                                                            Ιωσήφ Στεφάνου

                                                                                                                                                  Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π.