ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ κ. ΧΑΤΖΑΡΑΚΗ Γ. ΣΤΙΣ 19-1-21

                                                                                                            Αθήνα,  29 Ιανουαρίου 2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19-1-21, τηλεδιάσκεψη των μελών του προσωρινού Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. με τον Πρόεδρο και τον Aντιπρόεδρο της Δ.Ε. της ΑΣΠΑΙΤΕ,  κ.κ. Χαντζαράκη Γεώργιο και Πανέτσο Σπυρίδωνα αντίστοιχα, με θέμα το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόφοιτοι  και οι σπουδαστές. Αφού έγινε μια σύντομη […]

Όλο το άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε  ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΡΙΛΛΗ         

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των υπευθύνων Παιδείας των κομμάτων για τις θέσεις της Ε.Τ.Ε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24-2-2021 και ώρα 18:30 τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Τ.Ε που συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Βασαγιώργης και ο Γ. Γραμματέας κ. Σεραφείμ Τριβέλλας, με τον Τομεάρχη Παιδείας, Υπεύθυνο για θέματα Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Κορίλλη.

Όλο το άρθρο

Τι έχει κάνει η Ε.Τ.Ε για όλους μας;

Θα μπορούσαμε να αναρτήσουμε ένα μακροσκελή κατάλογο για να υπενθυμίζουμε όσα έχει καταφέρει η Ε.Τ.Ε για όλους τους πτυχιούχους της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, νυν ΑΣΠΑΙΤΕ, είτε είναι μέλη μας είτε όχι.                                  Ας περιοριστούμε στα σημαντικότερα που μπορούμε να θυμηθούμε:

Όλο το άρθρο

Ανακοίνωση – Τηλεδιάσκεψη Παραρτημάτων: ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την προσεχή Κυριακή 21/2/2021, σειρά έχουν τα Περιφερειακά Παραρτήματα Θεσσαλίας (νομοί Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων) και Δυτικής Ελλάδος (νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας).

Όλο το άρθρο